Poznaj szefa kuchni
Poznaj szefa kuchni
Łukasz Szewczyk
Wiceprezes Carving Team Poland. Ceniony doradca kulinarny. Twórca Konsorcjum Kulinarnego. Pionier i propagator carvingu w Polsce. Współautor jednej z najpopularniejszych polskich książek o tematyce carvingu. Organizator szkoleń oraz pokazów kulinarnych. Specjalista w dziedzinie carvingu oraz kuchni molekularnej. Jego prace zdobyły wiele cennych trofeów na zawodach krajowych oraz międzynarodowych.
Wiceprezes Carving Team Poland. Ceniony doradca kulinarny. Twórca Konsorcjum Kulinarnego. Pionier i propagator carvingu w Polsce. Współautor jednej z najpopularniejszych polskich książek o tematyce carvingu. Organizator szkoleń oraz pokazów kulinarnych. Specjalista w dziedzinie carvingu oraz kuchni molekularnej. Jego prace zdobyły wiele cennych trofeów na zawodach krajowych oraz międzynarodowych.
Pokaz kuchni molekularnej
Bistro jest nowym samodzielnym przedsięwzięciem, które oprócz oferty żywieniowej stanowi przestrzeń, w której organizowane będą warsztaty kulinarne, degustacje i pokazy. Nasza kuchnia opiera się na solidnych surowcach, a dania wykonywane są uczciwie i z zaangażowaniem. Bistro to nie tylko restauracja, to również wspólnota kulinarnych entuzjastów, którzy doceniają smak, estetykę i kreatywność. Bistro Pracownia Sztuki Kulinarnej to niezwykłe miejsce, które połączy sztukę, jedzenie i wspólnotę w jedno, tworząc niezapomniane doświadczenia kulinarne!
Bistro jest nowym samodzielnym przedsięwzięciem, które oprócz oferty żywieniowej stanowi przestrzeń, w której organizowane będą warsztaty kulinarne, degustacje i pokazy. Nasza kuchnia opiera się na solidnych surowcach, a dania wykonywane są uczciwie i z zaangażowaniem. Bistro to nie tylko restauracja, to również wspólnota kulinarnych entuzjastów, którzy doceniają smak, estetykę i kreatywność. Bistro Pracownia Sztuki Kulinarnej to niezwykłe miejsce, które połączy sztukę, jedzenie i wspólnotę w jedno, tworząc niezapomniane doświadczenia kulinarne!
Wstążki z soku buraczkowego